top of page

Ce îmi usureaza foarte mult munca si imi aduce satisfactii cand vine vorba de tratamentul acneei e ca am pacienti din ce în ce mai informati si activi în luarea de decizii inspirate. Si posibilitatea de a utiliza tehnologii si aparatura performanta. Asa ca nici vara nu ne oprim si nu ne speriem de acnee, gasim solutiile cele mai bune sa mergem înainte cu tratamentul.

Dr. Adriana Diaconeasa

medic primar dermato-venerolog

Doctor în Stiinte Medicale

tratament acnee vara
Fairy Lights

Nature vs. nurture... epigenetica explica faptul ca suntem diferiti, iar uneori, pentru a ne vindeca sau pentru a avea o calitate buna a vietii, avem nevoie de asocierea unei terapii complementare tratamentului medicamentos.

 

Asta inseamna cu adevarat personalizarea tratamentului.

Dr. Andra Maria Orosan

Medic Primar Dermatolog

Reconstructia volumetrica, tridimensionala a fetei sau volumizarea fetei se realizeaza cu ajutorul unor fillere speciale, volumizatoare, care se injecteaza mai profund decat fillerele clasice pentru a restaura conturul tridimensional al fetei. Acest tip de interventie, introdus in ultimii ani incearca sa acopere limitele si neajunsurile injectarilor de fillere la nivelul ridurilor, si in acelasi timp ofera o alternativa neinvaziva pacientilor care nu doresc interventii chirurgicale estetice.

Chiar daca injectarea de fillere la nivelul ridurilor imbunatateste aspectul local, s-a constatat ca efectul bidimensional este uneori insuficient, deoarece injectarea strict la nivelul pliurilor si al cutelor fetei actioneaza asupra efectului, si nu asupra cauzei ridurilor.

Dr. Ioan Marinescu

medic primar chirurgie plastica

Model Portrait
bottom of page