top of page

Ce îmi usureaza foarte mult munca si imi aduce satisfactii cand vine vorba de tratamentul acneei e ca am pacienti din ce în ce mai informati si activi în luarea de decizii inspirate. Si posibilitatea de a utiliza tehnologii si aparatura performanta. Asa ca nici vara nu ne oprim si nu ne speriem de acnee, gasim solutiile cele mai bune sa mergem înainte cu tratamentul.

Dr. Adriana Diaconeasa

medic primar dermato-venerolog

Doctor în Stiinte Medicale

tratament acnee vara
Fairy Lights

Nature vs. nurture... epigenetica explica faptul ca suntem diferiti, iar uneori, pentru a ne vindeca sau pentru a avea o calitate buna a vietii, avem nevoie de asocierea unei terapii complementare tratamentului medicamentos.

 

Asta inseamna cu adevarat personalizarea tratamentului.

Dr. Andra Maria Orosan

Medic Primar Dermatolog

Reconstructia volumetrica, tridimensionala a fetei sau volumizarea fetei se realizeaza cu ajutorul unor fillere speciale, volumizatoare, care se injecteaza mai profund decat fillerele clasice pentru a restaura conturul tridimensional al fetei. Acest tip de interventie, introdus in ultimii ani incearca sa acopere limitele si neajunsurile injectarilor de fillere la nivelul ridurilor, si in acelasi timp ofera o alternativa neinvaziva pacientilor care nu doresc interventii chirurgicale estetice.

Chiar daca injectarea de fillere la nivelul ridurilor imbunatateste aspectul local, s-a constatat ca efectul bidimensional este uneori insuficient, deoarece injectarea strict la nivelul pliurilor si al cutelor fetei actioneaza asupra efectului, si nu asupra cauzei ridurilor.

Dr. Ioan Marinescu

medic primar chirurgie plastica

Model Portrait
prp lifting vampir.jpg

Plasma sangvină împreună cu trombocitele conțin o serie de factori de creștere și alte molecule bioactive cu rol important în proliferarea celulară, creșterea tisulară, sinteza de colagen și neovascularizație. Injectarea PRP la nivelul dermului prin tehnica de mezoterapie vine cu acest plus de factori care sunt necesari pe măsură ce pielea îmbătrânește.

 

Aspectul ulterior este de revitalizare, îmbunătățire a texturii și a elasticității pielii, într-o manieră naturală, proprie fiecarei fizionomii. 

Dr. Adriana Diaconeasa

Medic Primar Dermatolog

Doctor în Științe Medicale

Tratamentul bolii venoase cronice se face în acord cu stadiul bolii, dar întotdeauna implică eliminarea/reducerea factorilor favorizanți, la care se adaugă tratamentul medicamentos (cu rol venotonic, antiinflamator, de protecție a pereților interni și ai valvelor venelor) precum și tratamentul intervențional invaziv sau non invaziv.

Tratamentul intervențional în toate stadiile incipiente de boală constă în tratamentul telangiectaziilor (adică a venelor foarte mici, cu diametrul sub 1mm) și al venelor reticulare (adică a venelor mai mari, cu diametrul între 1-3mm). Cum? Cu scleroterapie sau cu laser. Dacă vă este frică de ace sau nu vreți substanțe străine în corp, nu vă panicați- laserul vascular Cutera Xeo Nd:Yag s-a dovedit a fi la fel de eficient ca și scleroterapia. Deși are un nume complicat, e foarte prietenos - se adaptează atât pentru vasele superficiale, cât și pentru cele mai profunde, pentru cele fine sau pentru vasele cu diametru mai mare și foarte important - are sistem de răcire încorporat (asta da prietenie, credeți-mă!).

Dr. Andra Maria Orosan

Medic Primar Dermatolog

Beach Jewelry
bottom of page