top of page
  • Facebook

urmareste-ne pagina de Facebook pentru a fi la curent cu ofertele noastre 

Cutera Xeo laser dermatologie.png
Cutera Xeo laser dermatologie.png

show your skin some love!

In luna februarie primesti cadou la orice procedura o consultatie de medicina estetica si un tratament LED Celluma - cod LOVE

CellumaPro-C-Shape.webp

 

 

20% discount pentru cupluri

la sedintele de truFlex programate in februarie 2024

 

 

Injectare toxina botulinica

250 EUR

Dr. Ioan Marinescu

 chirurg plastician

Oferta pentru iarna 2023/2024

Dr. Ioan Marinescu.jpg

In timp, principiul terapiei cu Botox a evoluat de la un simplu “tratament de riduri” la o metoda de remodelare faciala. Printre altele, ridurile sunt cauzate (si) de activitatea musculara, dar si de malpozitia tesuturilor moi o data cu inaintarea in varsta.

Aspectul fetei in general (si aspectul  ridurilor in particular) este dat de actiunea cumulata a unui mare numar de muschi situati sub pielea fetei si a gatului. Acesti muschi ai mimiciii au actiune complementara sau opusa unii cu altii, si exista un echilibru permanent intre ei.

Cunoasterea perfecta a pozitiei anatomice si a actiunii fiecarui muschi, precum si a “ajutatorilor” si “opozantilor” acestuia, poate permite medicului estetician,  cu ajutorul toxinei botulinice,  sa modeleze intr-un sens favorabil balanta actiunii musculare si, in consecinta, fata va aparea intinerita.

Natural Makeup

La o sedinta de laser vascular Cutera Xeo - pentru tratamentul vaselor sparte de pe fata sau picioare - primesti o consultatie de medicina estetica. Cu ajutorul medicilor nostri vei putea alege cele mai eficiente tehnologii pentru tine, adaptate stilului tau de viata!

Oferta valabila in luna octombrie 2023

NdYAG handpiece.jpeg
Image by Alexandru Zdrobău

Recomandarea d-nei dr. Sandra Iordache, chirurg plastician, pentru hidratarea si rejuvenarea pielii tale: un cocktail HA - Redensity1 (3 ml) si RRS® Tensor Lift (5ml). Un tratament de vara pentru fata, gat si decolteu la un pret de vacanta  - 1650 lei. 

OFerta valabila in luna august 2023

  • Facebook
Refillable Water Bottle
bottom of page