« Înapoi

Tratamentul laxit??ii tegumentare cu TITAN CUTERA

Titan CUTERA

Cum actioneaza tratamentul Titan Cutera?

Titan este un tratament cu lumina infrarosie care incalzeste dermul (tesutul de sub piele care este bogat in colagen), cu scopul final de a realiza contractia colagenului (care are tendinta in timp de a deveni mai lax) pecum si sinteza de noi fibre de colagen. Aceasta se realizeaza prin incalzirea uniforma a dermului la 50-55 grade.

Care sunt cei mai buni candidati?

Persoanele cu pielea lasata (dar nu data de obezitate) – in special dupa scadere ponderala importanta dar si dupa nastere. Se adreseaza tuturor tipurilor de piele (se poate face si la caucazieni dar si la afro-americani). Cel mai rapid test:: daca lovim pielea usor si aceasta se misca imediat, suntem candidatii potriviti pentru Titan.

Ce zone se pot trata?

Se pot trata: abdomenul, bratele, fata, linia mandibulara, gatul, zona situata deasupra genunchilor.

Este o procedura dureroasa?

Nu este o procedura dureroasa, pacientul simte doar o senzatie de caldura, nefiind necesara anestezierea locala prealabila a pielii. In plus, aparatul are incorporat un sistem de racire pre si post emitere de lumina infrarosie, datorita caruia senzatia de disconfort este mult diminuata.

Cum arata pielea dupa tratament si ce efecte adverse pot aparea?

Imediat postprocedura pielea este rosie si usor umflata, stare care dispare in 1-2 ore. Datorita sistemului de racire incorporat, riscul de arsura este mult minimizat.

Cand se vad efectele si cate sedinte sunt necesare?

Efectele se pot vedea imediat, dar ele sunt maxime la aproximativ 3 luni, timp necesar pentru sintetizarea de colagen. In funcie de situatia clinica, sunt necesare 2-3 sedinte spatiate la 3 luni, urmate de sedinte anuale de mentinere.

« Înapoi