« Înapoi

Cum s? ob?inem o piele tn?r? cu laserul GENESIS

Ce este laserul Genesis?

Laserul Genesis emite o lumina infrarosie (1064nm- Nd:Yag) de putere scazuta, care incalzeste pielea, in felul acesta stimuland productia de colagen. De asemenea, vaporizeaza si vasele dilatate din plexurile superficiale pielii, ducand la disparitia rosetei.

Ce se poate trata cu laserul Genesis?

  • 1) ridurile fine
  • 2) porii dilatati
  • 3) cicatricele (cu efect mai bun pe cele recente) sau keloizii
  • 4) roseata difuza a fetei

Este necesara o pregatire prealabila?
Nu este necesara o pregatire prealabila, dar este necesar sa discutati cu medicul dumneavoastra despre tratamentele pe care le urmati (tratamentul cu Roaccutane trebuie intrerupt cu 6 luni inainte) si despre istoricul dumneavoastra medical.

Este o procedura dureroasa?

Nu este o procedura dureroasa, dar simtiti senzatia de caldura intensa (nu este indicat sa racim pielea pentru ca scopul este incalzirea pielii la 42 de grade pentru a stimula productia de colagen). Se poate aplica cate un puff de apa termala pentru a spori senzatia de confort.

Cum decurge procedura?

Se dezinfecteaza pielea, se pun ochelarii de protectie, iar apoi laserul, care este tinut la o distanta de 2 cm de piele, se plimba pe zona de tratat (care la randul ei este impartita in zone mai mici- pentru a realiza o incalzire constanta si sustinuta). Se urmareste sa eliberam intre 10.000-12.000 de pulsuri pentru toata fata. Nu este necesara anestezia.

Cum aratam dupa procedura si ce trebuie sa facem posttratament?

Acest tratament se poate face in pauza de masa deoarece se produce doar o inrosire a fetei care dureaza maxim o ora si poate fi mascata cu fond de ten. O luna dupa tratament trebuie sa evitam expunerea la soare si sa aplicam o crema fotoprotectoare.

Cate sedinte sunt necesare?

Sunt necesare 4-6 sedinte care se fac la interval de o luna, efectul fiind vizibil in functie de ceea ce dorim sa tratam, dupa prima sedinta (in cazul rosetei difuze a fetei) sau dupa primele doua sedinte, dar cu cresterea efectului in urmatoarele 3-6 luni in cazul ridurilor fine, porilor dilatati sau al cicatricelor (timp necesar pentru sinteza colagenului).

« Înapoi