« Înapoi

SOLEOterapia
în
insuficienta venoasa
Picioare grele, obosite, umflate, dureroase la sfârsitul zilei? Senzația că pantofii sunt cu un număr mai mic dupa o zi petrecută la birou sau la volan?
Din ce în ce mai multe venectazii (vase sparte pe picioare)?
…Vă sună cunoscut?
Toate pot constitui un motiv de îngrijorare care ne duce la medic. Aceste simptome nu sunt întotdeauna rezultatul unei afecțiuni serioase, dar pot constitui un semnal de alarmă care nu trebuie ignorat.
De cele mai multe ori, este vorba de insuficiență venoasă într-un stadiu incipient, și recomandarea medicului este de a face exercițiu fizic regulat, de a ne schimba stilul de viață și de a ne monitoriza periodic sistemul vascular periferic. Din lipsa timpului, neglijăm insă aceste recomandări și preferăm activități mai "statice".
SOLEOterapia este o alternativă terapeutică pentru omul ocupat al zilelor noastre. Aceasta presupune stimularea pompei vasculare fiziologice care este prezentă la nivel gambier, cea care realizeaza întoarcerea sângelui venos din periferie către inimă, împotriva gravitației.
Metoda constă într-un program de electrostimulare special dezvoltat pentru insuficiența venoasă. Ședințele durează numai 10 minute, zilnic sau de 2 – 3 ori pe săptămână. Acest tip de terapie se realizează sub supravegherea continuă a fizioterapeutului. Se utilizează electrozi de unică folosință, care se aplică pe mușchii gambei. Senzația din timpul aplicației este confortabilă, de contracții musculare alternative, nedureroase.
Efectele sunt imediate, după primele ședințe constatându-se reducerea disconfortului și a edemului de la nivelul membrelor inferioare.
 
 
 
 

 
 
 
 

Gelzone
 
 
RegenLab
rejuvenare PRP
 
Z-Wave
fermitate
 
Dornier
litotritie intracorporeală
 
Cyclus 2