Vasele sparte de pe față sau de pe picioare, chiar și cele mai mari, pot fi transformate acum in amintiri cu laserele Cutera Xeo CoolGlide: fără ințepături, fără sângerări.;
Ți-e teamă?
N-ai de ce: medicii de la Centrul Medical Cutera sunt cei care organizează cursuri de terapii laser – te afli pe cele mai bune mâini!
Mai mult, ei au initiat programul de monitorizare și tratament laser non-invaziv al hemangioamelor, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Copii Grigore Alexandrescu – Prof. Dr. Dan Enescu.
Iți vor raspunde cu răbdare la toate întrebările tale și iți vor explica tot ce trebuie să știi despre laserele vasculare.

Tot aici, gasești cel mai sigur laser în tratamentul ambulator al varicelor – Dornier Medilas cu LPS (sistem de protecție a venei), sub monitorizare Doppler intraoperator.

Nu uita: în Centrul Medical Cutera exista o combinație de parametri de succes pentru orice vas - de la varice la cuperoză!

Photos courtesy of Don Groot, MD, FRCPC, FACP

   
Photos courtesy of Don Groot, MD, FRCPC, FACPProgramul național de urmărire și tratament al malformatiilor vasculare și hemangioamelor - sustinut de Cutera prin LC Rhea Medical Care Parteneri: Spitalul clinic Grigore Alexandrescu (prof. Dr. Dan Enescu), Floreasca (prof. Dr. Ioan Lascar), Colentina (prof. Dr. Sorin Tiplica)

www.hemangiom.ro

Acest site aparține clinicii Cutera Medical Center și iși dorește să sistematizeze informațiile la zi despre abordarea hemangiomelor, utile în primul rând pacienților și rudelor acestora, însă și medicilor care vor să se specializeze în acest domeniu

 

PLATFORMA DORNIER

Dornier

Transformă varicele în amintiri.

LASER ENDOVENOS PENTRU TRATAMENTUL VARICELOR

 

Cea mai sigură tehnologie laser pentru tratamentul în ambulator al bolii varicoase, datorită sistemului de protecție al venei LPS

 
 
 
 
 

 
 
 
 

Gelzone
 
 
RegenLab
rejuvenare PRP
 
Z-Wave
fermitate
 
Dornier
litotritie intracorporeală
 
Cyclus 2