Pediatrie

Cutera Baby Pe delfin în sine, dincolo de toate cele, natura l-a înzestrat cu ceea ce marii filozofi nu au încetat să caute:
prietenia necondiționată.

Plutarch
 
La Cutera Baby găsești povești, grijă și jucării, pentru noi prietenii!

Ca și voi, suntem mari fani ai delfinilor, și am încercat să aducem câte ceva din "filozofia lor de viață" în clinica noastră: combinăm profesionalismul medicilor noștri cu grija pentru cei mici, printre jucării și povești, printre delfini și alți prieteni....

Vrei să ne vezi acvariul ai cărui peștișori se bucură mereu când văd copii cuminți?
Te așteptăm cu drag!
Cutera Baby
  • Consultații pediatrie și neonatologie; tratamente
  • Vaccinări și analize medicale
  • Monitorizarea și tratamentul laser al hemangioamelor
  • Chirurgie plastică pediatrică
  • Dermatologie pediatrică
  • Monitorizarea copiilor cu astm;
  • Kinoterapie și fizioterapie sub urmărirea instructorului personal
  • Managementul obezității
 
Medici
 

Consultații pediatrie și neonatologie
Tratamente, vaccinări și analize medicale

Spitalul de copiiMedicii noștri te așteaptă pentru a povesti despre copii într-o atmosferă relaxantă. Bazându-ne pe analize efectuate în laboratorul exclusivist Bios Diagnostic și beneficiind de experiența acumulata în spitalul de copii Grigore Alexandrescu, vă recomandă cel mai eficient tratament pentru copilul tău. Spitalul de copii
 

Monitorizarea și tratamentul laser al hemangioanelor


În parteneriat cu Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, medicii noștri monitorizează copii cu hemangioame, consiliind părrinții în stabilirea strategiei terapeutice.Au o experiență de peste 5 ani în folosireea sistemelor Cutera în tratamentul hemangioamelor, realizând trecerea spre terapii non-invazive, fără arsuri, făra cicatrici.
Spitalul de copii
Spitalul de copii
 
Cutera Xeo NdYAG
Xeo
www.hemangiom.ro
Xeo
 

Chirurgie plastică pediatrică

Copilul tău s-a lovit la joacă? Iți e frică să nu îi rămână o cicatrice urâtă?

Pentru ca puștiul să își reia joaca imediat, plasticienii noștri vor folosi tehnici de sutură atraumatică și îți vor recomanda produse eficiente pentru vindecare rapidă și prevenirea cicatrizarii defectuoase.
Centrul Medical Cutera este specializat în medicina estetică. Prin urmare, aici “semnele de bună purtare” sunt tratate cu toată atenția.

Dermatologie pediatrică

De la iritațiile cauzate de scutece, până la acneea juvenilă, toate pot fi rezolvate cu o abordare integrativă: analize și teste pentru determinarea cauzei, discuții cu părinții pentru identificarea factorilor agravanți, urmate de stabilirea schemei terapeutice adecvate.

Și, să nu uităm, Cutera baby este puiul Centrului Medical Cutera, specializat în tratamente laser: cicatrici postcombustionale sau postacnee, onicomicoze, hirsutism sau hemangioame.


Tot aici, mămicile au la dispoziție tehnologii de ultimă oră pentru laxitatea abdominală cauzată de sarcină: Cutera Titan și Zimmer Zwave.

Monitorizarea copiilor cu astm

Copiii care suferă de astm își vor găsi liniștea mult dorită la Cutera Baby, după o atentă evaluare și un tratament adaptat de către medicul nostru, cu supraspecializare în pneumologie.

Nu s-a descoperit încă un tratament pentru astm (cu excepția astmului alergic la debut), există însă medicamente care îl controlează, astfel încât copilul astmatic să poată duce o viaţă perfect normală, să se poată juca și merge la școală ca și ceilalți copii.
http://www.healthguideinfo.com/asthma-management/p103806/
 

Kinetoterapie și fizioterapie sub urmărirea instructorului personal

Poziția incorectă a copilului la birou (prelungită uneori excesiv din cauza calculatorului) poate genera deviații ale coloanei vertebrale, mai ales dacă neglijează activitatea fizică.

Pentru a preveni și a corecta deformarea coloanei, medicii de la Cutera Baby vor evalua copilul și vor recomanda programe de gimnastică personalizate. Instructorii noștri lucrează cu fiecare copil individual, pentru a asigura efectuarea corectă a exercițiilor.

Mai mult, în cazul accidentelor sportive, au la dispoziție sistemele Zimmer EnPuls, care folosesc undele de șoc radiale pentru stimularea metabolismului local de refacere rapidă a leziunilor musculo-scheletale
 

Managementul obezității

La Cutera Baby, copiii cu probleme de greutate vor avea tehnologii moderne ca aliați(Zimmer ZWave, Proslimelt), acestea le vor da acele satisfacții imediate care să îi ajute în urmarea unui stil de viata sănătos. Medicii noștri vor ține cont de preferințele lor în recomandarea dietelor, iar kinetoterapeuții vor lucra individual cu fiecare copil pentru a introduce activitatea fizică în rutina zilnică.

 

 
 
 
 

 
 
 
 

Gelzone
 
 
RegenLab
rejuvenare PRP
 
Z-Wave
fermitate
 
Dornier
litotritie intracorporeală
 
Cyclus 2