Lumina inteligentă, ghidată de experiența specialiștilor din Centrul Medical Cutera, reușește să dea timpul înapoi. Ridurile, oboseala, petele, vasele sparte, porii dilatați – toate sunt șterse cu ajutorul tehnologiilor moderne, piesa de rezistență fiind platforma laser Cutera Xeo. Aplicarea de plasma PRP, preparată din sângele propriu cu ajutorul kiturilor speciale Regenlab – Elveția, iți oferă tinerețea fără bătrânețe a vampirilor.

Pentru a-ți cumpăra hăinuțe mai mici, echipa noastră interdisciplinară va face minuni ca tu să-ți poți schimba stilul de viață. O alimentatie echilibrată dar fără înfometare, un program de gimnastică individualizat (da, vei lucra numai tu cu instructorul!), toate vor fi mai ușor de adoptat datorită tehnologiilor noi, cu rezultate imediate: ultrasunetele de mare putere Proslimelt reduc semnificativ - chiar după o singura sedință - circumferinta abdomenului sau a coapsei, iar undele de șoc Z-Wave tonifică musculatura.

Medicii noștri vă stau la dispoziție cu un zâmbet cald, sfaturi utile și soluții eficiente. Pentru a vă arata într-o lumină nouă!

PROCEDURI

Epilare laser Cutera COOLGLIDE
 
Peeling laser YSGG PEARL FUSION
Laser vascular Cutera COOLGLIDE
 
Rejuvenare Cutera 3D expres
Laser endovenos DORNIER pentru varice
 
Rejuvenare autologă PRP - Regenlab Elveția
 
Rejuvenare IPL Cutera LIMELIGHT
 
Remodelare corporală PROSLIMELT
 
Rejuvenare laser Cutera GENESIS
 
Tonifiere, celulită, vergeturi ZWAVE
 
Lifting nechirurgical Cutera TITAN
 
Masaj terapeutic și de relaxare
Rejuvenare Cutera 3D
Machiaj semipermanent
 
Peeling laser YSGG PEARL
 
Tratamente injectabile - Toxină botulinică
 
Peeling laser YSGG PEARL Fractionat
 
Tratamente injectabile - Acid hialuronic
 
 

AFECȚIUNI

Acnee
Alopecie
Arsuri
Buze
Celulită
Cicatrici
Colagen
Cuperoza
Efelide
Eritem
Hemangiom
Hidratare
Hirsutism
Implanturi
 
Insuficiență venoasă
Laxitate
Lentigine
Machiaj
 
Mărirea buzelor
Melasma
Obezitate
Pete maronii
Pilozitate
Pistrui
Poikiloderma
Pori dilatați
Riduri
Roșeață
Rozaceea
Telangiectazii
Ten uscat
Textură
Ulcer varicos
Varice
Vase sparte
Venectazii
Vergeturi
 
 
 

PLATFORMA CUTERA

   
   
   
   

 
Aparate

Terapii noninvazive cu lumină inteligentă

Tehnologie Americană Inovativă, Cutera folosește lumina "inteligentă" a laserului pentru îmbunătățirea aspectului tegumentului în deplină siguranță.

Tratamentele non-invazive sunt sigure și eficace pentru orice pacient, indiferent de vârstă sau sex. Vă așteptăm la consultație pentru a stabili ce tratament vi se potrivește.

Laserul NdYAG Cutera (CoolGlide) permite obținerea de rezultate spectaculoase pe orice tip de piele, chiar și cea bronzata sau închisă la culoare: epilare laser, rejuvenare și dilatații venoase, hemangioame.

Sistemul IPL (LimeLight,AcuTip) are sistem de răcire integrat și inlătura leziunile pigmentare (petele maronii și hemangioamele) fără disconfort și riscuri.

Laserul YSGG pentru peeling (skin resurfacing Pearl) tratează textura, ridurile și cicatricile atrofice în doar o ședință.

Titan tratează cu infrarosu laxitatea tegumentară a feței, gâtului, abdomenului sau cea de pe brațe, stimulând activitatea colagenului din derm pe termen lung: lifting nechirurgical.

Sistemul de răcire eficient și monitorizarea fiecărui puls în "real time" asigură obținerea celor mai bune rezultate și confortul pacientului în deplină siguranță.

Multiplele tehnologii integrate, care acționează sinergic, permit o gamă largă de tratamente estetice cu rezultate excepționale în doar 3-4 ședințe. Pachetele de tratamente de rejuvenare adaptate imperfecțiunilor pielii dumneavoastră sunt recomandate și efectuate de medicii noștri specialiști.

 
Proslimelt

PLATFORMA PROSLIMELT

Poți reduce 2 cm din talie în doar 15 minute

Proslimelt este un sistem de ultima generație care utilizează tehnologia cu ultrasunete de joasă frecvență pentru reducerea țesutului adipos și remodelare corporală. Proslimelt se poate recomanda și după liposucție.

Procedura este noninvazivă, nedureroasă și cu efect imediat: 2-4 cm într-o ședință de 15 de minute, prin efectul de cavitație.

Vă asteptăm la consultație pentru a stabili împreună cu specialistul nostru endocrinolog pachetul de tratamente adecvat, dieta necesară și masajul terapeutic pentru cele mai bune rezultate.

 

PLATFORMA ZIMMER

ShockWave Zimmer
Remodelare corporală, tonifiere, Celulită, Vergeturi
S-a demonstrat științific că energia radială nefocusată are un impact semnificativ asupra structurilor de colagen și țesutului conjunctiv, îmbunătățind circulația sanguină și metabolismul adipocitelor.
Efectul masajului mecanic reduce edemul și îmbunătățeste drenajul limfatic. Stimuleaza formarea de colagen, în timp ce pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea după numai câteva tratamente.
Este recomandat pentru ameliorarea celulitei, vergeturilor și în remodelarea corporală. Efectul este potentat cu aplicația Proslimelt.
ZWave este cel mai compact sistem cu unde de șoc, fiind dotat cu un generator de energie mecanică de înaltă precizie care asigură un control perfect al tratamentului.

 

INTRACEUTICALS

Tratamentul vedetelor de la HOLLYWOOD

Intraceuticals

Intraceuticals este un sistem revolutionar, non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Cu ajutorul unui aparat pe baza de oxigen hiperbaric reusim sa introducem in straturile inferioare ale pielii (DERM) substantele benefice precum Acid Hialuronic, Vitamina A, C, E si antioxidanti.

Sistemul - actioneaza asupra: ridurilor de pe fata, decolteului si mainilor.

Se recomanda un ciclu de 6 sedinte, o sedinta pe saptamana. Odata terminat ciclul de tratamente este suficienta o sedinta la 4-6 saptamani sau o sedinta trimestriala pentru mentinere. Sedinta dureaza 60 de minute.

EFECTE:

Ofera pieleii luminozitate,volum și definire, liniile fine, ridurile și petele sunt reduse, textura și tonusul pielii sunt îmbunătățite. Totodata se realizeaza un usor lifting încă de la primul tratament.

Intraceuticals este un tratament gentil, non-invaziv, fara efecte adverse care ofera confort pielii uscate, sensibile si stresate. El poate fi combinat cu alte tratamente si poate prelungi efectul acestora (microdermoabraziune, peeling chimic, IPL, microcurenti, etc. Se poate aplica machiajul imediat dupa tratament

 
 
 
 

 
 
 
 

Gelzone
 
 
RegenLab
rejuvenare PRP
 
Z-Wave
fermitate
 
Dornier
litotritie intracorporeală
 
Cyclus 2